Erfaren profil skal videreudvikle Kamstrups el-forretning

Den danske teknologivirksomhed Kamstrup har ansat en ny direktør med stor erfaring inden for energibranchen. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklens øverste billede
Henrik Jensen indtræder som direktør i teknologivirksomheden Kamstrup. Pressefoto

Siden Kamstrup trådte ind på elmarkedet har virksomheden oplevet stor vækst. Blandt andet har Kamstrup i samarbejde med Radius stået bag en af nordens største udrulninger af intelligente elmålerløsninger.

Til at videreudvikle Kamstrups el-forretning, har virksomheden ansat Henrik Jensen, 43 år, som skal være med til at styrke Kamstrups internationale el-forretning.

»Gennem årene har vi fået bygget en solid forretning op, hvor vi hver dag hjælper ca. 100 kunder i 10 lande med at optimere og balancere el-nettet gennem øget indsigt. Det skal vi fortsætte med, og jeg ser frem til at Henrik kan bruge sin erfaring fra branchen til at sikre endnu større værdiskabelse for vores kunder,« fortæller Kim Lehmann, CEO i Kamstrup.

Henrik Jensen kommer med 13 års international erfaring fra Vestas og MHI Vestas. Fremover bliver hans primære opgaver at bruge sine kompetencer inden for energisektoren og energiselskaber til at styrke el-divisionen, hvor han blandt andet skal være med til at fremme Kamstrups transformation fra målerleverandør til løsnings- og servicepartner.

»Kamstrup har en stærk historie inden for energiløsninger til forsyninger rundt om i verden, og jeg har stor respekt for den forretning, de har bygget op. Med de store partnerprojekter i samarbejde med blandt andet Radius og ESB har Kamstrup vist, at de kan levere intelligente måler-løsninger i stor skala, og vi skal bruge den erfaring til at styrke vores nuværende position og ekspandere internationalt,« siger Henrik Jensen.

I sin stilling hos MHI Vestas har han siddet som global ansvarlig for salg af havvindmøller og dermed i den del af værdikæden, som producerer strøm, og han ser frem til komme tættere på netselskaberne og deres slutbrugere.

»Det hele handler om vores kunder, og hvordan vi skaber værdi for vores kunder med en dyb forståelse for deres forretning – derfor ser jeg også meget frem til at lære vores kunder yderligere at kende. Vi skal blive ved med at skabe intelligente løsninger til netselskaberne, der understøtter den grønne omstilling og ændringerne i forbrugeradfærd som følge af elektrificeringen i samfundet. Behovet fra vores kunder for databaseret investeringsbeslutninger og driftsoptimering er der hvor Kamstrup ønsker at spille en endnu større rolle i fremtiden.«

Henrik Jensen overtager direktørposten i el-divisionen fra Henrik Mørck Mogensen, som har været direktør for el-forretningen siden 2016. Efter en stor indsats i el-divisionen har Henrik Mørck Mogensen sagt ja til at påtage sig nye udfordringer med at lede og udvikle den nyetablerede Solutions and Services Delivery organisation, der skal sikre et solidt fundament for Kamstrups position som løsnings- og serviceleverandør.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.