Flere friske øjne hos Skanderborg Optik

Artiklens øverste billede
Tina Flensborg Damsgaard er blevet en del af teamet af  specialoptikere og kontaktlinsespecialister Skanderborg Optik. Foto: Lars Wichmann

Tina Flensborg Damsgaard er blevet en del af teamet af specialoptikere og kontaktlinsespecialister Skanderborg Optik.

Tinas passion for brilleværkstedet er en af grundene til at hun sagde ja til at arbejde i Skanderborg Optik.

Det at kunne kæle for kundens nye brille, tilpasse glasset til stellet og stellet til kunden er for mig en meget vigtig del af det at være optiker.

»Det at kunne kæle for kundens nye brille, tilpasse glasset til stellet og stellet til kunden er for mig en meget vigtig del af det at være optiker. En anden vigtig del af optikerens rolle er efter min mening seriøs rådgivning – glæden ved at kunden virkelig oplever en klar forbedring af synet og samtidig gør det på en smart måde er vigtigt for mig og i sidste ende mit ansvar,« siger hun.

Tinaer 31 år og bor med sin mand Rasmus i Skanderborg og sammen har de to børn på henholdsvis 1 og 3 år. Rasmus er også uddannet optiker, så det ser godt ud i deres hjem i Skanderborg.

»Jeg går meget op i boligindretning og nyder at slappe af med havearbejde. Og gode gåture sammen med familien kan jeg ikke få nok af,« siger Tin, der afsluttede optikeruddannelsen i 2015.

cns

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen