Trods corona: Frode Laursen øger overskud til 51 millioner kroner

Resultatet før skat er steget fra et overskud på 28 millioner kroner i 2019 til 51 millioner kroner i 2020

Artiklens øverste billede
Biogasbiler skal være med til at reducere Frode Laursens CO2-udslip med 35 procent i 2030. Pressefoto

Et år præget af usikkerhed er endt med et overskud før skat på 51 millioner kroner ud af en omsætning på 1.933 millioner kroner for Frode Laursen gruppen, der har hovedsæde i Vitten. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det var ledelsens forventning, at omsætning og indtjening i 2020 ville være præget af usikkerhed, delvist på grund af corona-pandemien, der gjorde det vanskeligere og dyrere at afvikle lagerlogistik og transportopgaver.

Trods usikkerheden er overskuddet steget fra 28 millioner kroner i 2019 til 51 millioner kroner i 2020, og virksomheden betegner resultatet som »tilfredsstillende« og roser medarbejderne for at yde en fantastisk indsats.

Økonomidirektør Dennis Rytter. Pressefoto

»Det er imponerende, hvordan alle medarbejdere har håndteret denne meget specielle tid,« siger Frode Laursens økonomidirektør Dennis Rytter.

Grønne mål

2020 var samtidig året, hvor Frode Laursen satte et konkret mål om, at gruppens CO2-udslip i 2030 skal være reduceret med 35 procent.

Øget brug af alternative brændstoffer, teknologiske investeringer, fokus på kørestil og en klar vision for bæredygtigt byggeri er nogle af de tiltag, der skal indfri målsætningen.

Det er imponerende, hvordan alle medarbejdere har håndteret denne meget specielle tid

Dennis Rytter, økonomidirektør, Frode Laursen

»Vi har nu sat mål for vores miljøpåvirkning, til trods for den fortsatte usikkerhed med rammevilkår, og forventer at fortsætte implementering af miljøvenlige teknologier for at nå vores ambitiøse mål,« siger Dennis Rytter.

Ledelsen forventer, at 2021 stadig præges af en vis usikkerhed omkring udviklingen i omsætning og indtjening på grund af corona-pandemien og væsentlige ændringer i rammevilkårene for transportbranchen.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen