Udflytning til motorvejen giver stor vækst for lokal maskinvirksomhed

Virksomheden udvider arealerne og tilpasser til det generelle vokseværk.

Artiklens øverste billede
AE Maskiner udvider nu forretningen med 1500 kvadratmeter. Privatfoto

Det er gået stærkt hos AE Maskiner, siden virksomheden efter ni år på Djursland besluttede at flytte til Randers tæt på motorvejen.

Årsagen var, at de tidligere lokaler var blevet for små og utidssvarende. Hos AE Maskiner havde man imidlertid ikke forudset så markant en vækst, som firmaet har været igennem siden flytningen, og det betyder, at AE Maskiner nu udvider med 1500 kvadratmeter til de 3700 kvadratmeter, de i forvejen råder over.

Bedre adgang

Udvidelsen er en naturlig forsættelse af den udvikling virksomheden har været igennem med blandt andet stigende omsætning og flere medarbejdere, siger direktør Anders Ebbesen i en pressemeddelelse.

»Vi har været igennem en fantastisk udvikling – og faktisk ganske interessant. Vi kan se en fælles vækstfaktor, der skinner igennem i hele AE Maskiner. Vi er ikke i tvivl om, at vores centrale placering ved E45 er en kæmpe fordel med hensyn til mobilisering, når vi dagligt skal servicere vores mange kunder overalt i Danmark. Vi kan nu udnytte muligheden af, at det er lettere at få medarbejdere - idet netop E45 binder tingene sammen, og det betyder, at vi kan ansætte mekanikere, der bor længere væk,« siger Andes Ebbesen.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen