Konsulentvirksomheden Hald&Lie A/S fejrer 20-års jubilæum

Artiklens øverste billede
Skanderborg-virksomheden Hald&Lie A/S fejrer 20-års jubilæum. Foto: Presse

Skanderborg-virksomheden og konsulentfirmaet Hald&Lie A/S fejrer i juni 2021 20-års jubilæum.

Hald&Lie blev stiftet i 2001 af Niels Hald og Preben Lie ud fra drømmen om at blive selvstændige. Siden virksomhedens opstart har konsulentfirmaet beskæftiget sig med strategi og forretningsudvikling, ledelse og salg.

»I virksomhedens første leveår beskæftigede vi os rigtig meget med salg. Vi er det konsulenthus, man ringer efter, hvis man har ambitioner med sit salg og tør gå nye og utraditionelle veje,« understreger stifter Niels Hald.

Stifter og tidligere partner Preben Lie – som stadig er fuldt aktiv i virksomheden – supplerer med, at salgskompetencen og arbejdet med salgsudvikling var springbrættet til, at Hald&Lie også begyndte at beskæftige sig med ledelse.

»Når medarbejderne skal motiveres til at ændre adfærd, er lederen nøglen til, at det lykkes,« udtaler Preben Lie.

Gennem årene blev produktpaletten udvidet med strategi, konceptudvikling og bestyrelsesarbejde. Niels Hald udtaler, at ledelsesbegrebet ændrer sig jo med de udfordringer som virksomheden befinder sig i – markedet, produkterne med mere – hvilket stiller krav til agilitet både i strategi og ledelsesform.

»Vores kunder har helt klart den fordel, at brancher kan lære rigtig meget af hinanden – og vi har som konsulenthus den unikke mulighed, at give kunden det bedste af det bedste,« udtaler Niels Hald.

20 år i branchen

»Vi oplever både fornyelse og fastholdelse i vores forretning,« udtaler Trine Schou Sundgaard, direktør og partner.

»Fornyelsen består i, at der – især på det digitale område og inden for bæredygtighed – er sket uendelig meget på 20 år. Det gør noget ved den måde, vi skal arbejde med strategi, ledelse og kundeoplevelser på. Som konsulentvirksomhed tænker vi de nyeste trends ind, når vi sparrer med og udvikler sammen med vores kunder. Der er også ting, som ikke har forandret sig. En strategi skal stadig accepteres og anerkendes af medarbejderne, før den virker. Det har ikke ændret sig. Elementer som medarbejderinvolvering, engagement og samskabelse er stadig grundstenen i meget af det, vi gør.«

Sidste forår flyttede Hald&Lie i nye lokaler på gården Raslund cirka to km uden for Skanderborg. Konsulentfirmaer findes ofte enten på hjemmekontorer eller i traditionelle kontormiljøer, men Hald&Lie søgte en anden profil.

»Vi ville via vores lokalitet gerne synliggøre vores profil som et utraditionelt konsulenthus med højt til loftet og plads til skøre tanker og skæve idéer. Det er i høj grad lykkedes med det nye sted. Vi inviterer gerne kunder ud i vores rammer. Her oplever de at få nye input og nye perspektiver på hverdagen. Der kan anderledes omgivelser og natur altså noget,« udtaler Niels Hald.

Med 20 år på bagen tæller virksomheden i dag ni konsulenter med specialer inden for hver deres fagfelt.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.