Annoncørbetalt indhold

Nyd efterårsferien - uanset om vejret bliver godt eller skidt

Nu varer der ikke længe, før skolerne holder lukket grundet den årlige efterårsferie. Det kan være svært at finde på aktiviteter med børnene, hvis vejret ikke arter sig. Læs med og find ud af, hvad du kan lave med din familie i efterårsferien.

Lad jer synke ned i de bløde sæder

I efterårsferien er det oplagt at tage en tur i biografen. Der udkommer typisk mange film i denne periode, som man passende kan gå ind og opleve i de hyggelige sale. En tur i biografen med hele familien er oplagt, fordi folk i alle aldre finder film underholdende.

Hvis vejret er skidt, er der tit rigtig mange, som gerne vil i biografen i efterårsferien. Derfor er det en god idé at reservere billetter i god tid, så du er sikker på, at dig og din familie, kan komme ind at se, den film I ønsker.

 

Fix de ting, som mangler at blive ordnet

Dette er måske ikke i så høj grad en aktivitet, som egner sig til hele familien. Til gengæld kan det betyde, at du får mere tid til din familie i hverdagen, hvis du sørger for at få ordnet nogle af dine hængepartier i ferien.

Dette kan for eksempel være at få din gamle bil repareret eller bestille den tandlægetid, som du har udskudt over en længere periode. Typisk har vi en tendens til at udsætte de ting, som kræver, at vi betaler en stor udgift. Lån penge og få orden i de ting, du mangler, så du kan bruge mere tid med din familie.

 

Bliv klogere på kunst og historie

Hvis vejret ikke er, hvad du drømmer om, kan det ligeledes være dejligt at tilbringe en dag på et museum. Der er museer, der passer til alles smag, uanset om du interesserer dig for sten eller moderne kunstinstallationer.

Mange museer er i efterårsferien gode til at planlægge aktiviteter for børn. Derfor kan det være en god idé at undersøge på internettet, hvornår der foregår noget, som dig og dine børn synes er være sjovt.

 

De røde, gule og orange

Det er svært at komme udenom, at en skovtur næsten er en nødvendighed, hvis det skal være ordentligt efterår. Der er få ting, som kendetegner efteråret bedre, end når træernes blade er blevet farvet rødlige. Hvis det en dag er solskin, er det derfor bare om at tage turen ud til den nærmeste skov. Det vil du ikke fortryde.