Annoncørbetalt indhold

Brugen af revisor i danske virksomheder er stigende

I dag benytter flere virksomheder i stigende grad en revisor i forbindelse med udarbejdelse af blandt andet årsregnskab. Revision er blandt en af de mest efterspurgte ydelser, hvorfor revisionsbranchen vinder hastigt frem. Grundet de mange revisionsfirmaer kan det være overvældende for den enkelte virksomhed at navigere på markedet. Derfor sørger Revimatch for at hjælpe dig og din virksomhed med at finde det rette match mellem virksomhed og revisor. Revimatch mener, at det skal være nemt for dig som virksomhed at finde den rette revisor.

Har du hørt om Revimatch?

Revimatch har eksisteret siden 2017 og har hjulpet mere end 15.000 erhvervsdrivende. Alt lige fra mindre enkeltmandsvirksomheder til større aktieselskaber. Revimatch har en vision om at være det naturlige valg for private erhvervsdrivende. Og i særdeleshed, når der skal vælges en ny revisor.

Revimatch sørger for at matche dine kerneværdier som virksomhed med en revisor, der kan leve op til samme. Du er sikret en fuldgyldig forventningsafstemning, der bliver udarbejdet på baggrund af rådgivning, pris og kompetencer. De bedste rammer for din virksomhed og din kommende revisor bliver altså sat allerede her.

Revimatch er med til at gøre det nemt for dig som virksomhed. Du slipper for selv at skulle navigere på markedet. Og selv at skulle tage stilling til, om et eventuelt samarbejde kan være rentabelt og ikke mindst effektivt.

 

Det skal være nemt at finde det rigtige valg

Virksomheder har i dag ikke krav på at anvende en revisor, når der skal udarbejdes årsregnskab. Men flere virksomheder vælger alligevel at få et par professionelle øjne på regnskaberne. En revisor er en slags læge for virksomheden og er derfor en god og sikker investering for virksomheden.

Hvis du ønsker at gøre brug af Revimatch, skal du blot udfylde en formular om din baggrund. Herefter vil en af konsulenterne hos Revimatch kontakte dig. Du vil have mulighed for at uddybe din virksomhedssituation, behov og ønsker til et kommende samarbejde. Den efterfølgende samtale er med til at øge chancen for, at du finder det helt rigtige match til din virksomhed. Når du får tilbudt tre mulige kandidater til et samarbejde, skal du vælge den, som, du mener, passer dig bedst.

Fordi det er så nemt, kommer det formentlig ikke som nogen overraskelse, at Revimatch allerede har hjulpet så mange virksomheder. Og ikke mindst fået så mange gode anmeldelser med på vejen. 

Revimatch har ét formål. Det er at udarbejde et sammenligningsgrundlag i form af tre tilbud på revisor eller bogholdere, som kan løse den opgave, du har brug for som virksomhed. På den måde får du og din revisor mest muligt ud af samarbejdet.