Annoncørbetalt indhold

Giv chokolade med god samvittighed - hold grøn jul

Med små anerkendelser fra Hotel Chocolat kan man vise sin taknemmelighed, og samtidig holde sig miljørigtig.

Al chokolade fra koncernen er høstet fra kakaoplantager, som gør deres for at bevare den grønne profil. Udover gensidigt givende samarbejdsaftaler med plantager verden over, har Hotel Chocolat også deres egen økologiske kakaoplantage i Caribien. Denne befinder sig på en tidligere vulkan, og det giver kakaobønnerne en særlig karakteristisk, røget smag. Kakaobønnerne anvendes til chokolade, mens resterne af bønnerne udnyttes til at lave blandt andet wellness-produkter som for eksempel eksfoliering og lotions. På den måde går intet af bønnerne tabt.


Hotel Chocolat er særligt nyskabende med deres brand, og lancerer nye sæsonprægede produkter hele 10 gange om året. På den måde kan du finde noget til enhver anledning og vælge noget, der falder i alles smag. Hotel Chocolat fremstiller chokolader med mantraet ”More Cacao, Less Sugar”. Det betyder, at du altid er sikret et produkt, hvor kakao er hovedingrediensen og sukkermængden holdes nede.

Mere end bare chokolade - giv en særligt eksklusiv firmagave

Man kan ikke sige jul, uden også at tænke på chokolade. Det er de søde sagers højtid og her er der noget særligt traditionsbundet ved eksklusiv chokolade, som nydes i gode venners lag eller sammen med familien. Særligt op til jul udtrykker vi vores værdsættelse af hinanden gennem små, velsmagende gaver. Her er det ikke lige meget med kvaliteten af chokoladen, og mange vil vælge at give noget særligt eksklusivt, for at udtrykke taknemmelighed.

Men hvad nu hvis det ikke kun er det eksklusive det handler om, men også selve oplevelsen omkring chokoladen – som forlænger glæden ved at give og få? Hos Hotel Chocolat kan du give mere end blot chokolade, når du forærer en æske med spændende smagsoplevelser.

Udover stolt chokolade historie og en bred smagsvariation, kan en gave fra Hotel Chocolat nemlig også rumme en stemningsfuld oplevelse, hvor dine kollegaer kan komme til chokoladesmagning eller selv prøve at lave deres egne chokolader.


Kom ind i en af butikkerne, og oplev den himmelske duft af varm chokolade og det store udvalg af chokoladevarianter. Her vil der være skøn julestemning, som I kan nyde, mens I tager plads i den lille café og smager på nogle af godterne. Du kan finde butikker på hele 3 lokationer i København, heriblandt den prestigefyldte butik på Strøget, samt i Lyngby, Roskilde, Aarhus og Aalborg.

Hotel Chocolat i fuldt flor i Norden – Grand opening i Magasin

Chokoladekoncernen har spredt om sig med chokolade glæde i 2019, hvor der er blevet åbnet butikker på stribe, landet over. Brandet stammer fra England, hvor den første butik blev åbnet i London i 1994. Siden da er Hotel Chocolat gået hen og blevet et internationalt brand velkendt verden over.

Brandet har på det seneste ekspanderet gevaldigt i Norden med hele 6 butikker i Danmark, og en enkel i Sverige. I samme omgang er der indgået samarbejde med landets stormagasiner, så man også kan finde et håndplukket udvalg af den udsøgte chokolade i både Magasin og Salling landet over.

Mange nye butikker lander i Norden i 2020, hvor den skønne historie og eksklusive kvalitet vil sprede sig til flere folkemunde.

Man kan læse mere om Hotel Chocolat på deres hjemmeside og spørgsmål vedrørende produkter og brand er velkommen per mail.

Linkmaster