TV:

Dansk kærestepar hitter på nettet: Set 15 mio. gange

"Hvem gider dog sidde og se os spille Minecraft på nettet?"
Sådan spurgte Samrita for halvandet år siden sin kæreste Robin Madsen, da han spurgte, om hun ville være med til at oprette en Youtube-kanal, hvor de to kunne poste videoer. Men Samritas skepsis viste sig at være ubegrundet.
På rekordtid er det unge par blevet temmelig store stjerner i det danske cyberspace. Hver måned ses deres videoer cirka én million gange. De 318 videoer, som de har lagt ud på nettet, har samlet trukket næsten 15 millioner visninger, og mere end 45.000 følgere abonnerer på deres klip.
"Det er helt utroligt, og det havde vi aldrig drømt om, men vi tror, det har noget at gøre med, at vi er ret åbne i vores videoer og taler om alt, hvad der falder os ind. Hvis vi for eksempel hader vores dansklærer, så siger vi det bare direkte. Og så er det nok også en god kontrast, at det er en pige og en dreng, der spiller sammen,” siger Robin og Samrita, som til dagligt bor flere hundrede kilometer fra hinanden.
Robin bor i Assens på Fyn, mens Samrita bor i Aalborg i Nordjylland. Det begrænser dog på ingen måde muligheden for at producere videoerne sammen, da optagelserne foregår over Skype og en fælles spille-server.
Til dagligt går Samrita i 2. G på HTX og Robin er i gang med sit andet år på universitetet. Men det som begyndte som en Hobby er efterhånden blevet så omfattende, at det er vokset Robin og Samrita over hovedet. Hver dag strømmer der nemlig kommentarer og beskeder ind til de to fra seerne.
"Det er fedt, at folk følger os, men hvis vi skulle efterkomme alle de ønsker, der er fra vores fans derude, så ville det være et 24-timers job, og vi skulle droppe både skolegang og søvn for at følge med. Det vil vi trods alt ikke," siger Robin og Samrita, som sammen er bedst kendt under navnet "RobinSamse". Mød dem i tv-indslaget her: KLIK

Publiceret 18 December 2013 10:24