Comedieteatret har ikke eget hus og har derfor øvet i kulturhuset Trommen op til premieren. Pressefoto

Comedieteatret har ikke eget hus og har derfor øvet i kulturhuset Trommen op til premieren. Pressefoto

Alt går galt i Trommen

Comedieteatret har lørdag premiere på en farce, hvor alt, der går galt, også gør det i Mord på Skackholm Slot

Kulturhuset Trommen i Hørsholm har lagt scene til et par ugers prøver og danner rammen om selve Danmarkspremieren, når Comedieteatret på lørdag den 10. januar opfører krimifarcen “Mord på Skackholm Slot” .
Skuespillerne Vicki Berlin, Pernille Schrøder, Lone Rødbroe, Puk Eskesen og Thomas Mørk optræder i 23 forskellige roller i det, der skal forestille en kvindelig amatørteatertrups kaotiske opførelse af et krimilystspil hvor alt, hvad der kan gå galt, går galt.
Det var dog ikke galt set, da en kreds af kendte danske komedieskuespillere for syv år siden besluttede at danne Comedieteatret, fortæller skuespiller Jeanne Boel, der har oversat og bearbejdet stykket, mens Joy-Maria Frederiksen har instrueret.
“Vi undrede og ærgrede os over, at der ikke var flere teatre, der ville spille rene komedier, for vi kunne jo se, hvor populære sommerrevyerne stadig var. Så vi kiggede på hinanden og gik i gang med at forberede vores første forestilling, der var klar til at blive solgt bare 18 dage senere,” siger Jeanne Boel.
Comedieteatret har siden da turneret med en-to forestillinger årligt. Efter lørdagens premiere i Trommen skal “Mord på Skackholm Slot” opføres yderligere 51 gange over hele landet frem til slutningen af marts. Forestillingen er klokken 20.

null

Publiceret 10 January 2015 08:45