"Mirakelmanden" Hans Berntsen gæster Ølstykke i weekenden. (Foto: Eskestad Mik/Polfoto)

Mød ”Mirakelmanden” i Ølstykke

Hans Berntsen, som efter sigende igennem sin håndspålæggelse har set mennesker blive mirakuløst helbredt, gæster den lokale kirke

Den tidligere Volvo-direktør, Hans Berntsen, har i mange år talt og bedt for mange syge danskere, som efter sigende igennem hans forbøn og håndspålæggelse er blevet helbredt. Det gælder alt fra hovedpine over psykisk sygdom til uhelbredelig kræft.
Flere gange i årenes løb har han også været vist på tv i forbindelse med de opsigtsvækkende resultater.
"Hans Berntsen har en fantastisk evne til at ”gå lige ind i folk med træsko på," udtaler Brian Lund, som er en af initiativtagerne til at få Berntsen til Ølstykke.
"Der er intet krukket over Hans, og hans ligefremme stil og ukomplicerede forkyndelse appellerer direkte til almindelige danskere," siger Brian Lund.
Til Hans Berntsens møder er der typisk et par sange, hvorefter han levende fortæller om sin enkle tro på at Jesus kan forvandle ethvert menneskes liv ved at helbrede både fysiske, psykiske og åndelige sygdomstilstande. Han skildrer hvor mange mennesker i dagens Danmark, der har ondt i livet, og ved at væve fortællinger om nutidige menneskers helbredelse ind i fortællingen om bibelens Jesus formår han at give mennesker håb og tro på, at de selv kan opleve helbredelse.
Efter sin tale giver han sig tid til personligt at bede for alle syge, som ønsker forbøn.
På lørdag 30. januar kl. 15 kan han opleves i Fælleskirken, Kornvænget 1 B, i Ølstykke, hvor der er fri entré.

Publiceret 29 January 2016 06:00