Foto: Bo Nymann Ritzau Scanpix.

Foto: Bo Nymann Ritzau Scanpix.

Tidligere tv-vært idømt tre måneders fængsel: Opgiver at anke

Maria Hirse kendt skyldig i at have opbevaret og videresolgt tyvekoster til en værdi af mindst 70.000 kr.

Hun har nægtet sig skyldig fra dag ét, men nu har Maria Hirse opgivet at få medhold i retten.

I februar blev den tidligere vært på Lykkehjulet kendt skyldig i at have opbevaret og videresolgt tyvekoster til en værdi af mindst 70.000 kr. Dommen lod på tre måneders fængsel, der dog blev gjort betinget af, at hun udførte 80 timers samfundstjeneste, skriver Ugeposten Gribskov.

Dommen tog dengang hårdt på Maria Hirse.

"Sagen er ikke afsluttet. Jeg havde håbet, at det skulle være slutningen på 18 måneders helvede, men det blev det ikke helt. Det må vi acceptere i første omgang og nu anke dommen," sagde hun efter domsafsigelsen, hvor beskeden altså var, at dommen ville blive anket til landsretten.

Men siden er hun altså blevet kommet på andre tanker.

"Vi tager dommen til efterretning. Der er ikke så meget mere at sige til det," siger Maria Hirses advokat, Henrik Stagetorn, til Ekstra Bladet. Her afviser han samtidig at kommentere hovedpersonens egen reaktion på dommen.

Sagen mod Maria Hirse begyndte i sommeren 2017, da politiet ransagede et sommerhus, Maria Hirse lejede i Vejby. Her fandt de en lang række effekter, som politiet mente, var blevet stjålet ved indbrud i juli 2017.

Anklageren mente, at nogle af hælervarerne efterfølgende blev solgt via den Blå Avis.

Ifølge anklageskriftet havde de stjålne varer en værdi på 119.000 kr., men Maria Hirse blev altså kun dømt for hæleri for varer for mindst 70.000 kr.

Udover Maria Hise var en tidligere ven og prøvemedlem af Bandidos, en 46-årig mand, også tiltalt. Han blev dog frifundet.

Publiceret 16 October 2019 10:36