Foto: Morten Svane

Foto: Morten Svane

Næsten hver tredje dansker er utilfreds med sexlivet: Nu kommer hjælpen

Aarhusiansk sexlegetøjs-shop efterlyser par med et nedadgående sexliv, som ønsker hjælp til at komme på rette spor igen.

I sidste uge blev verdens største befolkningsundersøgelse om seksualitet og sundhed, Projekt Sexus, offentliggjort.

Undersøgelsen viste, at 80 procent mener, det er vigtigt at have et godt sexliv. Alligevel har kun 42 procent fået dækket deres seksuelle behov i løbet af det seneste år. Samtidig angiver hver fjerde mand og hver tredje kvinde, at de har et dårligt eller ikke-eksisterende sexliv.

Det vil virksomheden Sinful.dk gøre noget ved.

Undersøgelsens nedslående resultater har fået Sinful til at starte Mission Bedre Sexliv, der skal hjælpe danske par med at kickstarte deres sexliv. Til det formål har virksomheden sammensat et team af eksperter, der har stor erfaring med rådgivning af sexlegetøj og andre hjælpemidler.

"Det er rigtig ærgerligt, at så mange danskere har et dalende sexliv – det skal vi have gjort noget ved. Vi har alle et ansvar for vores eget sexliv, men det kræver en indsats at forbedre det. Den indsats vil vi meget gerne hjælpe med," fortæller medejer af Sinful, Mathilde Mackowski.

"Vi leder efter par der mangler inspiration til sexlivet, og som måske har svært ved at finde ud af, hvor de skal begynde. Sammen med parrene vil vi finde frem til, hvordan de genstarter sexlivet og bringer mere lyst ind i soveværelset," siger Mathilde Mackowski.

Se mere om, hvordan du og din partner kan deltage i Mission Bedre Sexliv her.

jn

Publiceret 05 November 2019 12:17