Kjeldbjerg om Robinson: "Jeg kunne ikke drømme om at melde mig"

Ekspeditionslederen mener selv Robinson Ekspeditionen er for barsk og ydmygende

Af
Jacob Nielsen og Lea Vandsøe

Mens det danske landshold mandag aften spillede den altafgørende landskamp for at opnå deltagelse ved europamesterskaberne i fodbold næste sommer, blev finalen på årets Robinson Ekspedition fejret ved en stor gallafest på natklubben Pangea i Charlottenlund.

Vært Jakob Kjeldbjerg var i hopla på den røde løber, hvor han blandt andet gav sin vurdering af årets ekspedition og, hvorfor overlevelsesprogrammet er populært som aldrig før.

Han indrømmede dog samtidig, at han aldrig selv ville kunne stå imod de strabadser, han som ekspeditionsleder byder deltagerne.

"Jeg kunne ikke drømme om at melde mig. Det er for barskt og for hårdt, og så er der jo en risiko for, at det bliver ydmygende, hvilket det jo er for nogle. Og i år er vi tilbage til essensen. Der er ingen af de 22 deltagere, der kan sige: det var også fordi, jeg blev klippet og redigeret sådan eller sådan. Det er så rent som noget tv-program på dansk jord i virkeligheden, og det er derfor, jeg er så vild med det," sagde Jakob Kjeldbjerg.

Se hele interviewet med Jakob Kjeldbjerg i videoen øverst i artiklen.

Publiceret 19 November 2019 16:19