Til foråret skal Brian Collins undervise en uge på Tirstrup Efterskole.Foto: Tirstrup Efterskole

Til foråret skal Brian Collins undervise en uge på Tirstrup Efterskole.Foto: Tirstrup Efterskole

Efterskole får besøg fra Florida

Brian Collins, som med en unik karriere inden for det, der på engelsk hedder imagineering, har skabt utallige af de ”universer”, der giver Disney World i Florida sit helt specielle udtryk. Nu besøger han efterskolen i Tirstrup

Af
Katharina Andersen

Tirstrup Eleverne på Tirstrup Efterskole kan til foråret se frem til et fornemt besøg af Brian Collins, der blandt andet står bag flere universer i Disney World.

Til april skal efterskolens sproghold en uge til Florida, og det er som forberedelse til denne tur, at efterskolen nu får besøg af imagineer Brian Collins.

Sci-fi miljøer og design af forlystelsesparker

I dag har Brian Collins sit eget firma, The Brainstorm Institute. Han giver jævnligt ”behind the scenes” – rundvisninger i Disney World og sideløbende underviser han på University of Central Florida i blandt andet innovationsteknologi og design af forlystelsesparker. På en ”normal” arbejdsdag arbejder Brian Collins for eksempel med at udvikle projekter for gaming industrien, blandt andet VR-briller, og at udforske augmented reality, hologrammer eller andre sci-fi miljøer, som kan skabe fantasi til den virkelige verden.

I den uge, han besøger efterskolen, skal han give et særligt oplæg til sprogholdet, men selvfølgelig får alle elever et foredrag med den kendte imagineer. Han vil også undervise lærerne og skolens bestyrelse i at skabe oplevelsesorienterede undervisningsrum, og så skal han selvfølgelig rundt i Danmark og se nogle af vores forlystelser og museer, blandt andre Lego House, Aros, Moesgaard, Sommerland Sjælland med mere.

Publiceret 14 December 2019 12:16