Pressefoto: Sinful

Pressefoto: Sinful

Missionær eller fitness: Så meget forbrænder du under sex

Nu kan du i stedet skifte løbetøjet ud med sexet undertøj og komme i gang med at forbrænde kalorier på en langt sjovere måde. Og endda med god samvittighed.

Den erotiske webshop, Sinful, har udarbejdet en kalorieberegner, der viser, hvor mange kalorier du forbrænder ved at blive hjemme i soveværelset og dyrke lagengymnastik med din partner.

I Sinfuls Kalorieberegner er det muligt at måle, hvor mange kalorier du og din partner har forbrændt i en given stilling. Så snart du har indtastet køn, vægt, stilling og antal minutter, bliver du ledt til en resultatside, der fortæller, hvor mange kalorier I hver især har forbrændt.

På resultatsiden finder du også oplysninger om, hvor mange kalorier I har forbrændt i forhold til bestemte fødevarer eller andre typer af motion.

Medejer af Sinful, Mathilde Mackowski.

"Sex er en supergod måde til at få forbrændt nogle af de ekstra kalorier, man har indtaget henover julen. Folk kan dyrke det intime nærvær og samtidig se det som en ekstra mulighed for både at komme tættere på hinanden og dyrke en sjov form for motion."

Missionær eller fitness

Tager man eksempelvis udgangspunkt i en kvinde på 70 kg og en mand på 85 kg, forbrænder de henholdsvis 134 kalorier og 191 kalorier ved at dyrke sex i missionærstilling i 25 minutter. Det svarer til 33 minutters fitness for ham og 38 minutters yoga for hende.

Vil du selv prøve Sinfuls Kalorieberegner, kan du finde den her.

jn

Publiceret 09 January 2020 00:00