Rasses Skovpølser laver Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Rasses Skovpølser laver Danmarks Bedste Bøfsandwich. Foto: De Brune Riddere

Her får du Danmarks bedste bøfsandwich

To af Danmarks tre bedste bøfsandwiches laves i Østjylland

Rasses Skovpølser i Skanderborg er af De Brune Riddere blevet kåret som det sted, der laver Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Den legendariske grillbar i Dyrehaven modtog også den fornemme hæder i 2017, mens prisen sidste år gik til Kohalen i Aarhus.

Kohalen måtte i år tage til takke med tredjepladsen, selvom deres bøfsandwich ifølge De Brune Riddere ikke er blevet dårligere siden sidste år, hvor de vandt. Andenpladsen gik i år til Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg, der også tidligere har vundet prisen.

"Kohalen har på ingen måde serveret noget, der ikke var lige så godt som deres vindende bøfsandwich i 2018, men vi er virkelig nede i marginalerne for at skille disse tre bøfsandwiches fra hinanden. Imponerende højt niveau fra alle tre," skriver De Brune Riddere i en pressemeddelelse.

Om Danmarks Bedste Bøfsandwich skriver dommerne:

“Når man kan lange 500 liter sovs over disken på en uge, så taler kunderne et tydeligt sprog: Rasses har ramt noget, de RET godt kan li' - og det kan vi også! Det er helt enkelt en lækker brun sovs, hvor saltbalancen og smagspaletten er ændret lidt i forhold til tidligere - vel at mærke til det bedre. Og når en Brun Ridder tager sig selv i at sidde og skrabe sovserester af tallerkenen med pegefingeren for at få det sidste med, så ved man at sovsen er god. Af frække cowboytricks, så er et af Rasses bedste at man stadig disker op med to tynde hakkedrenge istedet for én tyk. Det giver dobbelt op på den smagfulde stegeskorpe. Og når de stadig er rosa og godt saltede, så kvitterer vi for det gode håndværk og smæk på smagen med en flot karakter. Vi må konstatere at hver gang vi tror at topniveauet for hvor meget smag, fagkundskab og brun magi man kan inkorporere i en bøfsandwich er ramt, så bliver vi igen og igen positivt overraskede. Med en perfekt smagsbalanceret kvalitetsbøfsandwich, der rammer fuld plade med alle fem nomineringer, hæver Rasses således niveauet. Vi kvitterer for en tur i det brune himmerige med at uddele en topkarakter. Imponerende og yderst velfortjent!”

De Brune Riddere, som tager land og rige rundt for at finde Danmarks Bedste Bøfsandwich, kårer også vindere af de bedste elementer i bøfsandwichen. Også her tog Rasses Skovpølser godt for sig, som det ses herunder:

• Danmarks mest kælne brune sovs: Rasses Skovpølser, Skanderborg

• Danmarks svedigste løg: Vestre Baadelaug, Aalborg + Rasses, Skanderborg

• Danmarks frækkeste boller: Kohalen, Aarhus + Panorama, Silkeborg

• Danmarks mest flabede hakkedreng: Rasses Skovpølser, Skanderborg

• Danmarks syndigste syltevarer: Rasses Skovpølser, Skanderborg

Vindere af Danmarks Bedste Bøfsandwich

2019: Rasses Skovpølser, Skanderborg

2018: Restaurant Kohalen, Aarhus

2017: Rasses Skovpølser, Skanderborg

2016: Grisen, Nørrebro, København

2015: Grisen, Nørrebro, København

2014: Havnens Perle, Aarhus

2013: Restaurant Vestre Baadelaug, Aalborg

2012: Havnens Perle, Aarhus

Publiceret 14 January 2020 14:13