Foto: Musikvideo

Foto: Musikvideo

TV-kendis springer ud som gangster-rapper: "Det er sgu ikke for sjovt"

Komiker og TV-kendis, Jonas Schmidt, udkommer i dag med debutsinglen "Genfødt" - og genføder på den måde sig selv - nu som gangster-rapper under kunstnernavnet Jinxt. Det oplyser AlphaHun.dk.

"Det er sgu ikke for sjovt," som Jinxt siger, og versene i "Genfødt" er bestemt heller ikke fyldt med jokes. Med Jonas´ baggrund som komiker kunne man måske ellers foranlediges til at tro at det hele er en joke. Det er det ikke. Derimod handler Genfødt om modet til at sige fra, og ikke mindst at vælge til, uden at skele til sin dåbsattest eller andres opfattelse af ham.

"Selvom det er en ung lyd, handler nummeret ikke om at være ung med de unge, men om at lytte til sine følelser, og lade fornuften sidde på bagsædet for en stund. Det forekommer simpelthen rigtigt for mig at tage springet nu, og gøre det jeg selv har allermest lyst til," siger han.

Jonas Schmidt har som Jinxt kastet sig ud i noget som kun få i hans alder er lykkedes med. Han har dog brugt flere år til at forberede sig.

"Jeg har gået i lang tid med en følelse af at jeg undertrykte noget som jeg grundlæggende identificerede mig med. Den slags skal man lytte til så man ikke ender med at fortryde det senere i livet, også selvom det kan være hårdt arbejde på mange plan at få realiseret sine drømme. Jeg ønsker en “clean slate” og derfor har jeg også taget beslutningen om at gå under kunstnernavnet Jinxt, selvom jeg måske ville have et bedre afsæt som skuespilleren Jonas Schmidt," siger Schmidt, som efter eget udsagn har skruet ned for sit virke som sjov mand, og har faktisk takket nej til flere komiske roller op mod musikprojektet.

Jonas har et ønske om at tage hinandens ønsker alvorligt, og han er træt af at man bliver sat i bås, i forhold til både alder og profession.

"Jeg har jo ikke mindre ret til at lave alvorlig musik, bare fordi jeg har været komiker og sjov skuespiller det meste af mit liv," lyder det fra Jinxt aka Jonas Schmidt.

Se musikvideoen til "Genfødt" herunder.

jn

Publiceret 21 February 2020 10:25