Pressefoto: Henrik Petit

Pressefoto: Henrik Petit

Cirkusrevyen udsættes: "Det har ikke været en nem løsning"

Cirkusrevyen flytter premieren til august

”Den alvorlige situation med spredning af coronavirus i Danmark rammer os alle hårdt lige nu. Cirkusrevyens første prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at rykke vores premiere til august,” siger Cirkusrevyens direktør Torben ”Træsko” Pedersen.

For at skabe ro om forberedelserne til årets revy for både medvirkende og de over 100.000 gæster, der allerede har sikret sig billet til Cirkusrevyen 2020, har Cirkusrevyen fået mulighed for at rykke en stor del af forestillingerne, så premieren på årets revy nu finder sted søndag den 2. august klokken 16.

Flytningen af premieren til august betyder, at en lang række af Cirkusrevyens forestillinger rykkes til nye spilledage og for første gang nogensinde skal spille ind i vintersæsonen med forestillinger helt indtil december måned.

”Det var i forvejen en helt speciel sæson i år med Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning i revyen, men hele denne her situation har tvunget os til at være kreative, og det er lykkedes os at flytte alle de berørte forestillinger til nye dage, så alle, der har købt billet, stadig får mulighed for at se Ulf Pilgaards sidste sæson,” siger Torben ”Træsko” Pedersen, der forsikrer, at teltet i de koldere perioder af den nye spilleperiode vil være opvarmet.

jn

Publiceret 26 March 2020 13:24