Arkivfoto: JN

Arkivfoto: JN

Pride aflyses

Aarhus Pride bliver ikke afholdt i år som følge af coronakrisen

Der bliver ikke nogen regnbuefest i år. Aarhus Pride 2020 er blevet aflyst som følge af coronakrisen, oplyyser arrangørgruppen bag gadefesten i en pressemeddelelse.

“Vi tror simpelthen ikke på, at vi om to måneder kan eller må samle tusindvis af mennesker i Aarhus Midtby og holde en megafest bagefter. Det er med stærkt mismod og blødende, modstræbende hjerte, men også med en klar erkendelse af, at det er det rigtige at gøre,” siger Mona Linaa, talsperson for arrangørgruppen bag Aarhus Pride, i pressemeddelelsen.

(Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget)

Siden 2012 har Aarhus Pride hvert år i starten af juni badet byen i regnbuefarver, men sådan bliver det ikke år. I stedet fokuseres der på at holde en stor fest i 2021.

“Aarhus Pride er fuldstændig afhængig af de mange, mange mennesker, virksomheder og organisationer, der hvert år lægger en indsats og støtter op om Aarhus Prides hyldest til mangfoldigheden. De fortjener også at få en klar udmelding. Det er ærgerligt, men vi forventer at komme stærkt igen i 2021,” fortsætter Mona Linaa i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 31 March 2020 16:56