- Jeg kan spartle, male og hænge billeder op. Og så er jeg vildt god til at slå et søm skævt i. Hvis jeg selv skulle bygge med en kæreste, kunne jeg godt forestille mig, det blev presset. Der må opstå gnidninger, men også styrker, siger den nye vært på

- Jeg kan spartle, male og hænge billeder op. Og så er jeg vildt god til at slå et søm skævt i. Hvis jeg selv skulle bygge med en kæreste, kunne jeg godt forestille mig, det blev presset. Der må opstå gnidninger, men også styrker, siger den nye vært på "Nybyggerne", Christian Degn, til tv2.dk.(Arkivfoto) - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Dette skal Christian Degn lave nu

Christian Degn skal guide seere og de fire nye par gennem sjette sæson af "Nybyggerne".

Når sjette sæson af "Nybyggerne" ruller over skærmen til efteråret, bliver det med en helt ny vært i front for det populære program.

Det bliver nemlig Hvem vil være millionær-værten Christian Degn, som altså får endnu en værtstjans på TV2.

Dermed bliver det den 40-årige tv-journalist, som skal styre slagets gang, når fire par skal indrette deres drømmehus i Silkeborg.

Det afslører TV2.

- Jeg glæder mig helt vildt, fordi programmet sætter noget på spil, som mange danskere går op i og er mega gode til, siger Christian Degn til tv2.dk.

- Der er ikke mange lande, der er gode til at indrette både på stil, design og samtidig være så gode til også at gøre det til et hyggeligt hjem, siger han videre og tilføjer til tv2.dk, at han også glæder sig til dramaet i, om de nu når at blive færdig til deadline.

Det bliver endnu en gang boligstylisten Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktøren Ask Abildgaard, som skal bedømme de fire pars håndværk, kreativitet og bæredygtighed.

Optagelserne begynder senere i maj, og udover endnu mere fokus på bæredygtighed og klimavenlige løsninger i den kommende sæson kommer der også til at være mere afstand mellem deltagerne for at undgå smitte med coronavirus, oplyser TV2.

Christian Degn er rutineret i at stå i front for boligprogrammer og var i mange år vært på "Hammerslag" på DR, inden han skiftede til TV2 sidste år.

Sjette sæson af "Nybyggerne" sendes på TV2 og TV2 Play til efteråret.

/ritzau/

Publiceret 07 May 2020 00:00