Der er lige nu en indsamling i gang til fordel for dyreparken Munkholm Zoo.Foto: VisitDjursland

Der er lige nu en indsamling i gang til fordel for dyreparken Munkholm Zoo.Foto: VisitDjursland

Kim har startet indsamling: Tusinder støtter lokal Zoo

Kim Kamstrup og hans kæreste Helle Bachmann er i mange år kommet i Munkholm Zoo. Derfor har de startet en indsamling, der skal hjælpe dyreparken gennem coronakrisen

Af
Katharina Andersen

Balle Det er svære tider for dyreparken Munkholm Zoo, der endnu ikke må åbne parken for gæster. Men nu ser tingene måske lysere ud. På få timer er der indsamlet over 10.000 kroner til dyreparken, efter Kim Kamstrup og hans kæreste Helle Bachmann lagde et opslag på Facebook.

"Det hele startede faktisk med, at Benny (ejer af Munkholm Zoo, red) i sjov spurgte, om jeg ikke kunne skaffe ham 600.000 til parken. Det kunne jeg selvfølgelig ikke, men jeg kunne starte en indsamling," siger Kim Kamstrup.

Nært forhold til parken

Kæresten Helle Bachmann og hendes børn er fra Trustrup og er kommet i Munkholm Zoo i mange år. Det samme er Kim Kamstrup, der har et helt særligt forhold til dyreparken.

"Personalet er så fantastisk nærværende, og parken er lille og overskuelig for familier og børn. Her har de tid til at tage sig af gæsterne. Jeg vil meget gerne hjælpe, hvis jeg kan, og på denne her måde kan jeg måske være med til at skaffe midler til parken," siger han.

Helle Bachmann og Kim Kamstrup lagde igår et opslag på Facebook:

"Hjælp vores skønne familie Zoo på Djursland, stedet hvor børnefamilier har brugt deres tid gennem mange år. Munkholm Zoo må stadigvæk ikke åbne, og det går hårdt ud over økonomien, men vi kan hjælpe," lyder det blandt andet i opslaget, hvor folk opfordres til at donere 10 kroner og til at dele opslaget.

10.000 samlet ind

Opslaget er i skrivende stund delt mere end 100 gange, og det glæder Kim Kamstrup, der igår aftes talte med Annelise K. Johansen, der er medejer af Munkholm Zoo.

"Hun kunne fortælle, at deres MobilePay havde bimlet og bamlet, og at der på få timer var samlet 10.000 kroner ind."

Han håber, at der de kommende dage vil være endnu flere, som vil donere til dyreparken.

"Sådan et mindre sted som Munkholm Zoo, den skal også have en hjælpende hånd midt i krisen," siger han.

Sådan kan du donere:

Hvis alle donerer 10 kr., kan vi hjælpe dyrene gennem krisen.

MobilePay: 40 36 91 71 (Annelise K. Johansen)

Konto: 6262 1208479

Publiceret 15 May 2020 15:11