Foto: Dansk Boligformidling

Foto: Dansk Boligformidling

Kongen af dansktop sælger sin strandvejsvilla

Johnny Reimar flytter fra sin villa ved havet, som han har ejet de seneste 14 år.

Johnny Reimar er kongen af dansktop, men nu vinker han farvel til et af sine slotte. Han har nemlig sat sin strandvejsvilla til salg. Det skriver boligsitet Boliga.

De seneste 14 år har 76-årige Johnny Reimar og hustruen Annie ejet den 164 kvadratmeter store, røde murstensvilla med fem værelser og blik ud over Øresund.

- Hvis du skal købe huset, skal du finde 4.295.000 kroner i boligbudgettet - og så følger der også en andel i en privat strandgrund med, skriver boligsitet.

- Byder budgettet ikke helt på en sådan sum, kan ejendommen også lejes, det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Dansk Boligformidling i deres salgsopstilling for huset, lyder det fra Boliga.

Prisen på huset er en del under, hvad andre villaer i området koster.

Johnny Reimar og fru Annie står dog ikke uden tag over hovedet. De har også en villa i Hellerup, men Reimar fortalte i 2018, at han holdt meget af området i Ålsgårde, hvor familien har boet flere steder og altså nu sætter en villa til salg.

- Jeg var meget involveret i områdets lokale aktiviteter og havde det rigtig godt med lokalbefolkningen og hyggede mig meget med det, så det var med blødende hjerte, vi senere flyttede til Hellerup for at komme tættere på vores børn, sagde han til Ritzau for to år siden.

Se billeder af villaen, som er sat til salg, her: boliga.dk/galleri/2887

Johnny Reimar er kendt for sange som

Johnny Reimar er kendt for sange som "Lille fregnede Louise" og "Sikken' fest". (Arkivfoto) - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

/ritzau/

Publiceret 19 May 2020 14:08