Pressefoto: Henrik Petit

Pressefoto: Henrik Petit

Cirkusrevyen aflyser alt

Ulf Pilgaard får udskudt sin pension et år

Årets Cirkusrevy skulle have været den sidste for skuespiller Ulf Pilgaard, som har stået på scenen i Dyrehavsbakken hele 39 sæsonner. Men sådan bliver det ikke.

Danmarks største revy aflyser alt i 2020, men vender stærkt tilbage fra 1. maj 2021, hvor Ulf Pilgaard endelig får sin finalesæson og det store 40 års jubilæum.

"Vi har gennem de sidste uger og måneder arbejdet hårdt på at kunne rykke alle forestillinger til efteråret, men myndighedernes genåbning af Danmark giver os en stor usikkerhed om, hvornår vi kan forvente at kunne byde gæsterne velkommen samtidig med, at vi endnu ikke har fået tilladelsen til at dispensere fra den normale spilleperiode. Vores gæsters sikkerhed er vores første prioritet, og vi har derfor taget den store og tunge beslutning at aflyse Cirkusrevyen i år," fsiger direktør Torben “Træsko” Pedersen.

Revydirektøren ærgrer sig over at skuffe de over 100.000, der har købt billet til årets revy, men han har heldigvis også en god nyhed til de trofaste gæster.

"Vi havde sat alle sejl til, at Cirkusrevyen 2020 skulle blive uforglemmelig med Ulf Pilgaards jubilæum og sidste sæson. Heldigvis kan vi allerede nu fortælle, at Ulf Pilgaard er klar til Cirkusrevyen 2021, hvor han får sin velfortjente fejring. Jeg håber, at alle, der som jeg har glædet sig til at hylde Ulf, er klar igen til næste år," siger Torben “Træsko” Pedersen.

Holdet til 2021 var allerede sat inden aflysningen af 2020. Derfor får næste års revy et 6-stjernet hold i Ulf Pilgaards store finale i Cirkusrevyen. Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard fra den 1. maj 2021.

Publiceret 25 May 2020 09:02