Foto: Lars Gundersen, Ejendomsmægler Adam Schnack A/S

Foto: Lars Gundersen, Ejendomsmægler Adam Schnack A/S

Ibi Makienok sælger sin luksuslejlighed: Kom med indenfor

Knap seks år har den folkekære tv-vært Ibi Makienok - som mange nok kender under navnet Støving - haft hjemme på den velkendte H. C. Andersens Boulevard midt i landets hovedstad.

Et hjem, der er en intet mindre end 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed, som hun nu så småt er ved at vinke farvel til - i hvert fald er den store ejerlejlighed netop kommet til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk

Ibi Makienok købte den luksuriøse lejlighed med syv værelser tilbage i 2014 sammen med sin daværende gemal, fodboldspiller og tidligere Brøndby-profil Simon Makienok, men parret gik ifølge Se og Hør fra hinanden sidste år - og nu kan du altså købe deres liebhaverlejlighed for 11,2 millioner kroner.

For det beløb får du et hjem i en ejendom fra 1894 med elevator og tagterrasse midt i København, der ifølge liebhavermægleren Adam Schnack har detaljer med stukloft og fyldningsdøre, som repræsenterer en tid i den arkitektoniske historie med kompromisløst håndværk, skriver Boliga.dk.

Hvis du gerne vil købe Date mig nøgen-værtens lejlighed, kan du dog glæde dig over, at prisen ligger et godt stykke under gennemsnittet for de andre lejligheder i området; du skal nemlig bare smide lige over 43.000 kroner pr. kvadratmeter. Hvilket altså vil sige, at lejligheden er udbudt til salg 11 procent under gennemsnittet.

Se Ibi Makienoks liebhaverlejlighed HER

Publiceret 17 June 2020 13:51