Pressefoto

Pressefoto

Sagde ja til jobbet lige før corona: I dag har Tivolis nye direktør første arbejdsdag

I dag tiltræder Tivolis nye administrerende direktør, Susanne Mørch Koch, som overtager stillingen fra Lars Liebst, som sad på posten i næsten 25 år.

Susanne Mørch Koch kommer fra en stilling som administrerende direktør for Danske Spil, og inden da var hun kommerciel direktør i DSB.

Susanne Mørch Koch sagde ja til stillingen som administrerende direktør i februar - kort tid før coronakrisen, som lukkede landet og efterfølgende har sendt kulturlivet ud i en større krise.

"Tivoli og mange andre i vores branche befinder sig i en trængt situation pga. COVID-19 og jeg trækker derfor i arbejdstøjet fra dag ét og glæder mig til at møde mine nye kolleger i Tivoli," siger Susanne Mørch Koch, som godt ved, at der ligger en stor opgave forude ovenpå et rekordoverskud for sidste år.

"Der er ingen tvivl om, at den imponerende udvikling, som Tivoli har været igennem, vil være med til at føre os igennem den udfordrende tid, vi står i nu. 2020 bliver et meget alvorligt år for Tivoli, men Tivoli er vant til at skulle omstille sig og har gjort det i mere end 176 år. Det DNA er særskilt nyttig nu. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at Tivoli også herfra vil forny sig og forblive et dynamisk samlingspunkt for danskerne og en eftertragtet destination for turisterne, når de vender tilbage til Danmark," lyder det fra Susanne Mørch Koch.

jn

Publiceret 03 August 2020 13:01