Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Dansk Boligformidling

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Dansk Boligformidling

Folkekær sanger sælger strandvejsvilla med vidunderlig havudsigt

Johnny Reimar har solgt strandvejsvillaen i Nordsjælland

Inden længe står der ikke længere Reimar på dørskiltet på strandvejsvillaen Ålsgårde, som den folkekære visesanger Johnny Reimar har ejet i næsten 15 år.

Han og hustruen Annie har nemlig fået solgt deres nordsjællandske hjem efter blot en måneds tid på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset, der har 164 kvadratmeter bolig fordelt på fem værelser med udsigt til Øresund, var til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Dansk Boligformidling for 4.250.000 kroner – efter den blev sat ned med 45.000 kroner i juni. end den oprindelige udbudspris, som blev sat ned i juni.

Det så ud til at være den helt rigtige taktik, for kort tid efter blev Sikke'n fest-sangerens villa solgt - og så endda lige præcis til den nye udbudspris.

Det betyder, at parret nu kan vinke farvel til placeringen på Sjællands nordlige kyst, men de behøver ikke at lede efter et nyt sted at hænge tyrolerhatten - i 2014 købte parret nemlig en 143 kvadratmeter stor villa i forstadskommunen i Gentofte for lidt over fem millioner kroner.

De nye ejere af Reimar-hjemmet i Ålsgårde har købt deres nye hjem til en kvadratmeterpris under gennemsnittet.

Det viser tal fra Boliga.dk.

Husene i den nordsjællandske by koster nemlig i øjeblikket omkring 28.800 kroner i gennemsnit - hvorimod køberne af sangerens villa har givet lige over 25.900 kroner for hver kvadratmeter - og det er altså inklusiv havudsigt.

Kig indenfor i villaen her

Kilde: Boliga.dk

Publiceret 06 August 2020 11:34