Lina Rafn har tidligere stået både foran mikrofonen og foran kameraet, men aldrig som vært. (Arkivfoto) - Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Lina Rafn har tidligere stået både foran mikrofonen og foran kameraet, men aldrig som vært. (Arkivfoto) - Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Lina Rafn til kamp mod særligt tabu

DR-program sætter fokus på, hvordan det er at være far til en dragqueen med alt, hvad det indebærer

Lina Rafn står onsdag i front for et nyt program, hvor to mænd skal transformeres til dragqueens ligesom deres sønner.

For at komme tættere på deres respektive sønner, som begge optræder som dragqueens, har to fædre sagt ja til også at lade sig transformere - med alt, hvad det indebærer af makeup, høje sko, glimmer og glitter.

Casper, som optræder som Annie Rection, og Preben, som forvandler sig til Lathisya Adore, flytter sammen med deres fædre, Mikkel og Christian, for at fædrene på nærmeste hold kan se, hvad det vil sige at være dragqueen.

I front for programmet står Lina Rafn, og det er første gang, at den 43-årige Infernal-sangerinde har takket ja til sådan en værtsrolle.

Til Ekstra Bladet fortæller sangerinden, at hun håber, at programmet kan være en vigtig samtalestarter.

- Den ene far er formand for en cykelforening i Aalborg, altså du ved, det er straight up helt almindelige mænd i deres bedste alder, siger hun til avisen og fortsætter:

- Det er en mulighed for at italesætte, hvordan er det at være far til en fyr, der er drag, og hvad det giver af problemer.

"Far med fjerboa" har premiere onsdag den 12. august på DR1 klokken 20.30.

/ritzau/

Publiceret 11 August 2020 12:28