Foto: EDC Mæglergruppen, Randers SØ

Foto: EDC Mæglergruppen, Randers SØ

Hollywood-stjerne i bolighandel i dansk landsby

Connie Nielsen har solgt sit danske hus

I næsten 20 år har landsbyen Ørsted på Norddjurs haft en forbindelse til det stjernespækkede Hollywood.

Her har den verdenskendte skuespillerinde Connie Nielsen nemlig ejet en villa på Møllevej siden 2001.

Men den forbindelse ser ud til at være brudt, for den danskfødte Hollywood-darling har nemlig solgt huset efter tre måneder på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen er netop blevet tinglyst, og den nye ejer kan glæde sig over at have købt den 145 kvadratmeter store murstensvilla fra 1907 100.000 kroner under udbudsprisen.

Ifølge salgsmaterialet fra EDC Mæglergruppen i Randers SØ, har Connie Nielsen dog aldrig selv boet i huset, som hun satte til salg i februar for 495.000 kroner og endte med at få 395.000 kroner for.

Connie Nielsen købte selv huset for 725.000 kroner for næsten to årtier siden, efter hun spillede med i filmhittet Gladiator overfor Russell Crowe.

Billigt boligmarked

Selvom Connie Nielsen er født og opvokset i Danmark, bor hun i dag i USA, hvor hun har et hus i både i New York og San Francisco - i sidstnævnte bor hun sammen med sønnen Bryce, som hun har med sin tidligere ægtemand, trommeslager i Metallica, Lars Ulrich.

Begge byer må siges at have et boligmarked med lidt andre huspriser, end det hun netop har forladt i den østjyske by Ørsted, der har kvadratmeterpriser i det danske boligmarkeds lavere ende.

I Norddjurs Kommune koster en villa I øjeblikket i gennemsnit 8.300 kroner pr. kvadratmeter, hvilket er lidt over 910.000 kroner for et hjem på 110 kvadratmeter, det viser tal fra Boliga.dk.

Køberen af Connie Nielsens hus har dog overtaget stedet på Møllevej til en mere beskeden kvadratmeterpris: de har nemlig blot betalt lidt over 2.700 kroner for hver af de 145 kvadratmeter.

I løbet af sin karriere har Connie Nielsen spillet med i flere udenlandske storfilm lige fra Djævlens Advokat til Justice League og Wonderwoman, men hun har også flere danske film - som Brødre, Nymphomaniac og Liberty - på cv’et.

Se flere billeder af Connie nielsens hus her

Publiceret 13 August 2020 11:00