Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil

Vinder af 5 mio. kr. vil dele penge ud: - Det gør mig stolt og glad, at jeg kan hjælpe

Livet blev vendt på hovedet for en mand i 70érne fra Aalborg, da han for nyligt vandt hele 5 millioner kroner i Lotto.

Vinderkuponnen købte han nærmest som et impulskøb på selve dagen for udtrækningen, og da det gik op for ham, at han havde ramt den helt store gevinst, troede han ikke sine egne øjne.

"Jeg ringede til min søn og skreg nærmest til ham, at han skulle gå ind og åbne sin computer og fortælle mig Lotto tallene. Da han så de samme tal som mig, kunne jeg jo overbringe ham nyheden om, at hans gamle far var blevet millionær. Det var helt vildt. Jeg sov slet ikke den nat. Lå bare og rodede rundt," fortæller vinderen til Danske Spil.

Den nybagte millionær mistede sin kone for nogle år siden og fortæller, at han selvfølgelig ville have ønsket, at hun stadig var der, så de kunne bruge pengene sammen.

Nu kommer pengene i stedet til at gavne børn og børnebørn.

"Nogle af mine børn er i økonomiske problemer, og dem vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe. Desværre er der jo grænser for, hvor meget man må dele ud af i forhold til skattevæsnet. Men både mine børn og børnebørn skal have, det de må få. Og så må jeg jo forkæle dem med gaver oveni. Jeg vil hellere dele ud af pengene med varm hånd, end med kold hånd. Det er jo sjovere at se glæden hos dem, mens jeg er i live. Det gør mig stolt og glad, at jeg kan hjælpe dem," siger vinderen.

jn

Publiceret 02 September 2020 10:10