Foto: Sinful.dk

Foto: Sinful.dk

Ny sex-trend: Den type legetøj storhitter

Danskerne har kastet deres kærlighed over app-styret sexlegetøj

Netop nu er der en rivende udvikling i gang på markedet indenfor sexlegetøj, hvor især app-styret og teknologisk sexlegetøj vinder indpas.

Det fortæller den erotiske webshop, Sinful, der i år har solgt over 50 procent flere app-styret produkter sammenlignet med sidste år. Særligt i de hårde corona-nedlukningsmåneder i foråret steg salget eksplosivt.

"Vi ser en klar tendens til, at danskerne køber mere app-styret og teknologisk sexlegetøj. Det er både klitorisstimulatorer, bækkenbundskugler, parvibratorer og meget andet, der alt sammen kan give et mere legende sexliv," siger medejer af Sinful, Mathilde Mackowski.

Smart og prisvindende app

I 2020 har Sinful solgt 75 procent flere klitorisstimulatorer i forhold til sidste år.

Derfor er det måske ikke så overraskende, at det helt store hit netop nu er en app-styret klitorisstimulator, der kan bruges af både kvinder og par - Satisfyer Curvy 2+.

Satisfyer Curvy 2+ adskiller sig fra lignende modeller ved at have en tilknyttet app, hvor man kan designe sine egne stimuleringsmønstre. Man kan blandt andet koble produktet sammen med sin mikrofon eller musik fra Spotify, og på den måde blive stimuleret til rytmen af sin yndlingssang eller til lyden af sin partners stemme, oplyer Sinful.

jn

Publiceret 14 September 2020 15:20