Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Fyret på grund af coronakrisen - men så tilsmilede heldet hende

En kvinde fra Nordsjælland er ekstra glad for milliongevinst i Lotto. Hun har nemlig mistet sit job under Coronakrisen.

En kvinde i 50’erne fra Nordsjælland fik for et par uger siden en særdeles glædelig overraskelse, da hun tjekkede sin mail søndag morgen.

I indbakken lå nemlig en besked fra Danske Spil, som fortalte, at hun var en af lørdagens heldige vindere af Millionærgarantien på 1 million kroner.

"Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg så beskeden på min telefon, og prøvede at få styr på alle nullerne. Jeg viste også mailen til min mand, men han troede heller ikke på, hvad han så. Så vi måtte ind til computeren for at se på en større skærm. Det kunne bare ikke passe, at man kunne være så heldig," fortæller kvinden, der ønsker at være anonym.

Og pengene falder på et tørt sted. Selvom familien ikke mangler noget livsnødvendigt, har der på grund af Corona været bekymring for fremtiden. Den heldige Lottovinder blev nemlig sagt op fra sit arbejde, da Danmark lukkede ned.

"Vi har klaret os okay, men der har selvfølgelig også været nogle udfordringer. Det er ikke helt nemt at finde nyt arbejde lige nu. Derfor er det rart at vide, at man har noget at give af, nu hvor fremtiden føles noget uforudsigelig. Det giver os en virkelig god ro at have vundet de penge," siger hun ifølge Danske Spil.

I første omgang har parret valgt at holde milliongevinsten hemmelig for familie og venner, da de lige vil se tiden og jobsituationen an.

jn

Publiceret 17 September 2020 09:48