Andreas Christensen diskuterer her med dommeren i en kamp mellem Chelsea og Liverpool. Spørgsmålet er, hvor god han har været til at diskutere pris i forbindelse med købet af sit nye sommerhus i Vejby Strand. Arkivfoto: Matt Dunham/Reuters/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen diskuterer her med dommeren i en kamp mellem Chelsea og Liverpool. Spørgsmålet er, hvor god han har været til at diskutere pris i forbindelse med købet af sit nye sommerhus i Vejby Strand. Arkivfoto: Matt Dunham/Reuters/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Premier League-stjerne køber dansk sommerhus: Pris 76.300 kroner - pr. kvadratmeter

Fodboldspiller Andreas Christensen fra Chelsea F. C. har købt sommerhus i Nordsjælland

Der skal være ordnede forhold, når Chelsea- og landsholdsspiller Andreas Christensen fremover skal holde ferie hjemme i Danmark.

Den 24-årige fodboldspiller har for 12,9 millioner kroner købt et liebhaversommerhus i det populære ferieområde Vejby Strand i Nordsjælland, skriver boligmediet Boliga.dk.

Det syv-værelse store sommerhus er fra 1921 og ligger kun et par hundrede meter fra vandet. Det nåede aldrig at være til salg på det offentlige marked, før handlen blev lukket - hvilket er et godt eksempel på den raketfart det danske sommerhusmarked har sat i 2020.

Bare i Vejby, hvor landsholdspillerens feriebolig ligger, er de gennemsnitlige salgspriser steget over 22 procent i forhold til sidste år: En sommerhuskvadratmeter i postnummeret er således gået fra at koste lidt over 23.800 kroner til mere end 29.100 kroner.

Det vil sige, at et sommerhus på eksempelvis 100 kvadratmeter, der sidste år i gennemsnit blev solgt for knap 2,4 millioner kroner, i år er blevet handlet for over 2,9 millioner kroner - og altså en halv million kroner dyrere.

Andreas Christensen har dog givet en del mere end gennemsnittet for kvadratmeterne i sin nye feriebolig: Prisen på næsten 13 millioner kroner kan nemlig omregnes til en kvadratmeterpris på over 76.300 kroner, skriver Boliga.dk.

Publiceret 13 November 2020 09:28