Foto: Joan B

Foto: Joan B

Vind årets frækkeste julekalender

Danmarks førende sexlegetøjsekspert, JoanB, har testet og anmeldt et udvalg af frække julekalendere med sexlegetøj og kåret årets bedste køb indenfor genren. Deltag i konkurrencen om din egen Sinful Deluxe Julekalender.

En af de store fordele ved at investere i en erotisk jule- eller adventskalender med sexlegetøj handler ifølge Joan B om at krydre og booste ens sexliv med nye, spændende input, uden at man på forhånd ved, hvad der gemmer sig inde bag de 24 låger.

Læs JoanB’s test og anmeldelse af årets bedste julekalender med sexlegetøj

"Udover basisprodukter som dildoer, klitoris vibratorer, penisringe og glidecreme gemmer de fleste af årets frække julekalendere også på meget andet. Der er eksempelvis stor chance for, at din erotiske kalender formentlig også indeholder lidt bondage- og s/m-produkter. Dog i den blide ende af skalaen. Ligesom der nok også gemmer sig et produkt eller to til anal stimulation," siger Joan B, som har kåret danske Sinful Deluxe Julekalender til årets bedste køb.

Spækket med toplækre ”dimser”

"Om man går efter den ene, den anden eller tredje julekalender, så er der generelt rigtig mange kroner at spare, når man ser på, hvor meget forskelligt sexlegetøj, man står tilbage med den 24. december, og det er uden tvivl en af årsagerne til, at så mange danskere december-hygger med de frække kalendere."

"Uden at afsløre for meget, så er årets bedste julekalender, Sinful Deluxe, spækket med spændende og lækre ”dimser”. Et bredt udvalg af mange typer sexlegetøj og andre erotiske produkter, henvendt både ham, hende og par, Og da det nu engang er en deluxe kalender, så gemmer en del af lågerne da også på nogle af de mere populære og efterspurgte stykker sexlegetøj på markedet. Herunder flere af mine helt egne favoritter."

"Sidst men ikke mindst så kan jeg også rigtig godt lide udvalget og sammensætningen af produkterne bag de 24 låger, hvor der virkelig er blevet tænkt over tingene. Altså at man både kan benytte sexlegetøjet solo samt benytte produkterne på kryds og tværs af hinanden, og når kalenderen først er blevet ribbet – uanset om man gør det på dagen, man får den, eller efter jule-forskrifterne en låge ad gangen - så har man formentlig sexlegetøj nok til resten af næste år," siger Joan B.

Vind din egen deluxe julekalender

For at deltage i konkurrencen om en Sinful Deluxe Julekalender skal du blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor mange låger har deluxe-kalenderen?

A) 22

B) 24

C) 26

Send dit svar senest onsdag den 25. november til mailadressen Joanb@privat.dk. Vinderen, som bliver udtrukket blandt alle indsendte korrekte svar, får direkte besked.

Se Joan B´s gennemgang af årets frække julekalendere i tv-indslaget nedenfor.

Publiceret 18 November 2020 13:16