Sanger og musiker Sanne Salomonsen har været en del af den danske musikscene, siden hun var 15 år. Nu er hun 62 år og dommer i sangkonkurrencen 'X Factor'. Fotograferet i sit hjem i Gilleleje.

Sanger og musiker Sanne Salomonsen har været en del af den danske musikscene, siden hun var 15 år. Nu er hun 62 år og dommer i sangkonkurrencen 'X Factor'. Fotograferet i sit hjem i Gilleleje. Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Nu sælger Sanne Salomonsen sit tøj: Hårdt ramt af Corona-krisen

Sangerinden Sanne Salomonsen åbner sit klædeskab og sælger ud af både tøj og sko i næste weekend.

Rockmama Sanne Salomonsen har tidligere og hudløst ærligt fortalt om, hvordan coronakrisen har ramt hende økonomisk knaldhårdt med aflyste koncerter og festivaler, hvor hun skulle have været på scenen.

"Jeg har mistet et helt års indtægt, og derfor er det virkelig hårdt. Jeg har mistet så fucking mange penge, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Men sådan er det," sagde hun i et interview, som kan læses her.

Men nu sælger hun ud af sin garderobe.

I næste weekend står Sanne Salomonsen selv bag kassen, når hun sælger ud af både tøj og sko på DrømmeCaféen i Dronningmølle, skriver TV 2 Lorry.

Begivenheden, som er blevet lagt på Facebook, har fået stor opmærksomhed fra interesserede købere.

Arrangementet afholdes først og fremmest udendørs, mens der er mulighed for at prøve tøjet inde i caféen. Ligeledes vil der være vagter til stede, som skal sørge for, at gæsterne holder afstand.

Der vil være tøj fra størrelse 36 til 40-42, mens man også kan finde sko og støvler i størrelse 38-40.

Sanne Salomonsen modtager både kontanter og mobilepay, skriver TV2 Lorry.

Publiceret 24 November 2020 10:47