Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Dansk rejsegigant konkurs

Coronakrisens lukning af skidestinationerne over hele Europa har nu taget livet af den store danske rejsegigant, Piste Group, som står bag rejsebureauer som Nortlander, Slopetrotter og Danski. Selskabet begæres konkurs, mens ledelsen arbejder hårdt på muligheden for en rekonstruktion af virksomheden, skriver Standby.dk.

"Det er med tungt sind, at vi må meddele, at Coronakrisen har gjort, at Piste Group er så udfordret økonomisk, at vi må tage så drastiske skridt som at begære selskabet konkurs. Så længe vi ikke kan sende danskerne på ski, har vi ingen omsætning, og udsigterne til at vi kan få lov til det, er lange," siger Piste Groups formand og medejer, Casper Lykke Pedersen.

Normalt har Piste Group sendt cirka 85.000 skiturister på ferie hvert år og omsat for i omegnen af 700 millioner kroner.

Til Standby.dk siger Casper Lykke Pedersen:

"Alle vores gæster, der har købt pakkerejser, vil få refunderet deres betalinger, og vi vil på et senere tidspunkt kommunikere til vores gæster om praktikken i, hvordan det sker i samarbejde med Rejsegarantifonden."

jn

Publiceret 27 November 2020 14:19