Foto: JN

Foto: JN

To vin-eksperter døde på to dage: Begge døde pludseligt og alt for tidligt

Den fynske vin-verden er chok, efter den allerede få uger inde i det nye år har mistet to store personligheder.

Den 10. januar døde den fynske vinimportør, Per Mølgaard, pludseligt uden forudgående varsel 61 år gammel, og dagen efter afgik den 54-årige vinekspert, André Devald, ligeledes pludseligt ved døden.

Det oplyser de efterladte på facebook.

André Devald

Ifølge Vinbladet.dk, som André Devald var skribent for siden 1993, var han en unik vinkender. Han var udlært i den klassiske skole indenfor vin. Portvin og Bordeaux kom til at betyde meget for ham i de unge år, senere tog Champagne, vine fra det sydlige Frankrig og ikke mindst Rhônevinen over. 

Han bisættes i dag på Sønder kapel på Bispebjerg Kirkegård kun med deltagelse af de nærmeste. Han efterlader sig sin kone, Annegrethe.

Per Mølgaard

Per Mølgaard var oprindelig uddannet trompetist og i en årrække erværede sig som professionel musiker, inden en høreskade satte en stopper for musikerkarrieren. Han tog derefter en uddannelse som cand.oecon. i organisation og ledelse og startede firmaet Fionia Vinimport, som havde gourmet-restauranter og eksklusive vinhandlere som sin målgruppe, skriver Vinavisen.dk.

Per Mølgaard blev bisat fra Odense Kirkegårdskapel i går mandag. Han har efterladt sig kone og to børn på fem og halvandet år.

Æret være deres minde.

jn

Publiceret 19 January 2021 09:19