Foto: Byens Mæglere v. Frank Elefsen

Foto: Byens Mæglere v. Frank Elefsen

Usædvanlig bolig til salg: Køb gennemrenoveret kirke

Det er ikke tit, at der kommer boliger på markedet, hvor du både får et kirketårn og blyindfattet glasmosaik-vinduer med i handlen.

Men det er altså noget af det, der følger med, hvis du køber den gamle Nazarethkirke, som ligger midt i bybilledet i den nordjyske by Hjørring, og som netop er kommet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Kirken fungerede fra 1903 som samlingspunkt for Metodistkirken, men det ophørte i 2005, hvor den blev købt af de nuværende ejere.

"De har sidenhen gennemrenoveret ejendommen og forvandlet den til en moderne bolig med mange af de originale deltaljer bevaret. Det var heldigvis en indretningsarkitekt, der købte den," siger ejendomsmægler Frank Elefsen fra Byens Mæglere til Boliga.dk.

Hjemmet inkluderer 146 kvadratmeter bolig på første sal med loft til kip og en ekstra indbygget etage - fordelt på to værelser og selvfølgelig tårnet med udsigt udover byen.

I stueetagen er der et erhvervsareal på 112 kvadratmeter, hvor der i øjeblikket er kontor og showroom.

Pris: 3.295.000 kroner.

"Boligen er indrettet som lidt af en egoist-bolig, så den henvender sig umiddelbart ikke til de store børnefamilier, medmindre man laver underetagen om, som i dag er købers indretningsforretning," siger Frank Elefsen til Boliga.dk.

Se den gamle Nazarethkirke her

Publiceret 04 March 2021 10:02