Arkivfoto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Flok af galninge efterlyses

Tivoli efterlyser galninge til ny forlystelse

Når Tivoli åbner for sæson 2021, bliver det med en ny skræmmende forlystelse i form af skræk-huset Villa Vendetta i H.C. Andersen Slottets kælder.

Netop nu søger forlystelseshaven med lys og lygte efter performere og skuespillere, som kan give Tivoli-gæsterne en oplevelse de aldrig glemmer i de 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

De udvalgte bliver en del af en “familie, der gennem generationer har arbejdet i Tivoli, men på det seneste er blevet glemt". Det har forvandlet dem til en flok galninge, som nu bor i Villa Vendetta i H.C. Andersen Slottets kælder.

"Vi leder efter karakterer, der kan skræmme, overraske og være scary med et særligt Tivoliglimt i øjet. Alt fra performere, der er skræmmende høje til skræmmende lave. Vi vil gerne se en kort video fra skuespillerne og performerne, der er interesserede i jobbet, hvor de viser, hvad de kan. De skal kunne udsende den her uhyggelige energi, vi kender fra gyserfilm, og gerne uden de behøver at gøre alt muligt ekstra," siger skuespiller og caster, Susanne Breuning.

Hvis du vil være en del af Tivolis nye attraktion, skal du optage en video af dig selv og sende den til Tivoli senest den 15. marts. Se mere her

jn

Publiceret 08 March 2021 10:20