Efterskole melder om fuldt hus

De unges interesse for at blive en del af efterskolens fællesskab har ikke lidt under de ændrede omstændigheder, og efterskolen er klar til at byde et fuldt elevhold velkommen til august

Artiklens øverste billede
Femmøller Efterskole kan se frem til at byde et fuldt elevhold velkommen til august. Pressefoto

Undervisning Femmøller Efterskole har trods nedlukningen af skoler og efterskoler i januar og februar ikke oplevet en nedgang i interessen for at blive en del af efterskolelivet, og det kommende skoleår byder således på en venteliste.

Allerede i september sidste år, hvor efterskoler i hele landet plejer at afholde fælles åbent hus, havde Femmøller Efterskole trods aflysning af arrangementet, fuld tilmelding til dagen.

Efterskolernes Dag kunne dog kun afholdes virtuelt. Samtalerne måtte foregå over computeren, og selv rundvisningen blev også afviklet virtuelt. Dette års elever deltog i en live fremvisning, og de stod parate til at vise deres værelser frem, skolens fællesområder og fortælle om hverdagen som elev på efterskolen for at få de nysgerrige unge bag skærmen til at føle sig lige så velkomne, som de selv i sin tid gjorde.

"Jeg er er meget stolt og faktisk overrasket over, hvor gode vores elever er til at tage medansvar for at få kommende elever til at føle sig velkommen på Femmøller Efterskole, trods de store udfordringer det giver at have gæsterne siddende bag en skærm," siger Maria Vinding, forstander på Femmøller Efterskole, i en pressemeddelelse.

Trods endnu en nedlukning af Danmark ved juleferien, er interessen for at tilmelde sig til et spændende efterskoleår ikke stoppet, og nu kan Femmøller Efterskole melde alt optaget til årgang 21/22.

Trods forlængede og skærpede corona-restriktioner lever efterskoleånden videre hos de nuværende elever, der sammen, men hver for sig og på Teams forsat undervises i næsten fuldskema og hver aften mødes med hinanden og deres lærere i den virtuelle Pejsestue på Teams.

"Vi ser dog frem til at kunne byde eleverne velkommen hjem igen til efterskolen - gerne så snart som muligt," lyder det fra forstanderen.

gs

Læs også

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.