Kendt influencer løj sig kræftsyg: Sådan har hun snydt alt og alle

Artiklens øverste billede
Modelfoto: Adobe Stock

Siden 2016 har den 31-årige influencer, Fie Oppenhagen Arildsen, offentligt fortalt om sit liv som uhelbredeligt syg.

Hun har på både sociale medier, i flere af de store traditionelle medier såsom Politiken og TV2, som foredragsholder og gennem Kræftens Bekæmpelse fortalt historien om, at hun i 2013 fik konstateret livmoderhalskræft.

Der er bare ét stort problem. Det hele har været en løgn, skriver Ekstra Bladet.

Det er Fie Oppenhagen Arildsens familien, der har kontaktet Ekstra Bladet og fortalt, at det for nogle dage siden blev klart, at influenceren har ført alle, inklusiv hendes egen familie - bag lyset.

"Vi kender ikke omfanget endnu, men vi må forvente, at det meste af det, hun har fortalt, ikke er rigtigt og er en følge af psykisk lidelse," skriver familien, som samtidig oplyser, at Fie Oppenhagen Arildsen netop nu har det svært psykisk og får professionel hjælp.

Fie Oppenhagen Arildsen har blandt andet underholdt omverdenen med historien om, hvordan vendepunktet for hende psykisk blev mødet med en psykolog, som hjalp hende med at ændre mindset.

"Jeg fik nogle hjælpemidler. Jeg skulle finde frem til noget taknemmelighed i mit liv. At finde taknemmelighed i de bittesmå ting i min hverdag. Når vi begynder at gøre det, så sker der virkelig magi i vores kroppe. I starten kunne jeg ikke mærke noget som helst, men langsomt begyndte jeg at se lyst på tingene," sagde hun blandt andet i podcastserien "Om lidt bli'r her stille".

Fie Oppenhagen Arildsens Instagram-konto under navnet @fiensenberg, som havde over 20.000 følgere, og hendes facebook er nu blevet lukket, skriver Ekstra Bladet.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen