Syddjurs Award 2021: Hvem skal have Kirkens pris i 2021?

Årets Awardshow er udskudt til 2. september, hvor også Syddjurs Provstis pris overrækkes til en eller flere, som har præsteret flot i en Covid-19 tid

Artiklens øverste billede
Stolte repræsentanter for de frivillige gudstjenestehjælpere på Rønde Plejehjem modtog Provstiets Pris i 2020. Sidste år tvang Corona arrangørerne til at aflyse Syddjurs Award 2020, men i maj og juni blev prisvinderne hyldet ved, at arrangørerne mødte op på deres respektive bopæle med statuette, blomster, diplom og en check. Foto: Lars Norman Thomsen

Sidste år tvang corona-situationen og nedlukningen af Danmark 11. marts, at den traditionsrige Syddjurs Award i Rønde Idrætscenter måtte pilles af plakaten.

I stedet sørgede arrangørerne, Syddjurs Kommune, Rønde Idrætscenter og Adresseavisen, en light-udgave, hvor de mange prisvindere blev hyldet med en check, en buket blomster, diplom og en Award-statuette på deres bopæl eller på en aftalt destination.

I år er den gal igen. Covid-19 fylder fortsat meget i landskabet til, at den planlagte dato, onsdag 14. april, ikke er realistisk i forhold til at samle 600-700 mennesker i Rønde Idrætscenter.

Eftersom showet udskydes til 2. september, bliver deadline for indstillinger til alle de øvrige priser udskudt til 20. maj.

Det gælder også den pris, som Syddjurs Provsti skal overrække.

Sidste år var tre kandidater med i kapløbet til Provstiets Pris:

  • De frivillige gudstjenestehjælpere på Rønde Plejehjem
  • "Strik-til-hjemløse"-gruppen i Marie Magdalene
  • Kirkens Korshærs Møbelgenbrugsfolk, Ebeltoft

Vinderne blev De frivillige gudstjenestehjælpere på Rønde Plejehjem.

Hvem fortjener prisen i 2021?

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen