Fik besked om giga-gevinst på 310 mio. kr.: Minuttet efter gjorde han det, som mange kun kan drømme om

Artiklens øverste billede
Foto: Danske Spil

Hvad gør man, hvis man vinder den helt store gevinst, som gør, at man aldrig behøver tænke på penge mere?

Det spørgsmål måtte en mand i 40’erne forholde sig til, da han i lørdags blev ringet op af Danske Spil med beskeden om, at han havde vundet danmarkshistoriens 2. største gevinst på 310.785.127 kroner.

Danske Spil har talt med manden, som her fortæller, hvad der skete, da telefonen ringede, og han fik den livsomvæltende nyhed.

"Jeg var ude at køre med min bror, da Danske Spil ringede. Kvinden i den anden ende spurgte, om jeg havde hørt noget om en stor gevinst, der havde været i Roskilde. Jeg havde intet hørt og havde faktisk ikke skænket det en tanke, at jeg havde spillet, så jeg troede måske, det drejede sig om en million eller to. Hun sagde så, at jeg hellere måtte køre ind til siden, for det var en del mere end det."

"Min bror havde hørt om den kæmpe gevinst i medierne, så han lurede det vist lidt før mig. Han begyndte bare at græde. Det var så vildt. Og jeg er så glad for, at han var der med mig," lyder det fra vinderen, som ønsker at være anonym.

Minuttet efter ringede den nybagte millionær til sin chef, som han har et meget nært forhold til.

"Jeg sagde: Jeg har en dårlig og en god nyhed. Den dårlige er, at jeg siger op fra dags dato. Den anden er, at jeg har vundet ufattelig mange penge. Han blev meget glad på mine vegne. Vi har været igennem en del sammen," siger vinderen af de 310 millioner kroner, som klart mener, at der må være nogen ovenfra, der har hjulpet ham lidt.

jn

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen