Landets dyreste: Så meget skal du betale for denne lejlighed

Artiklens øverste billede
Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Meget tyder på, at 2021 kan gå hen at blive endnu et rekordår på det danske boligmarked.

I hvert fald på det københavnske lejlighedsmarked, hvor den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer til salg efter den anden for svimlende udbudspriser.

Det skriver Boliga.dk.

Seneste eksempel er en ejerlejlighed på næsten 300 kvadratmeter midt i hovedstaden, som netop er strøget ind på markedet med et prisskilt på hele 35 millioner kroner, hvilket gør den til landets absolut dyreste lejlighed.

En lejlighed med seks eksklusive værelser, tre etager og tre tagterrasser, som ifølge salgsopstillingen hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen er blevet nøje renoveret inspireret af internationale hotelsuiter, er hvad man får for den gavmilde udbudspris.

Et beløb, der kan sikre den ekstravagante bolig på Silkegade i København K - tæt på Strøget og Kongens Nytorv - titlen som den dyreste lejlighedshandel, som landet nogensinde har set, hvis den bliver solgt til prisen.

Udover lejligheden på Silkegade til 35 millioner kroner kom der i marts en 319 kvadratmeter stor ejerlejlighed på Sankt Annæ Plads til salg for 33 millioner kroner.

Otte dage efter var den taget af markedet igen og ifølge mægleren bag opstillingen, Kristian Lützau, solgt for den højeste pris nogensinde i København.

Også tilbage i årets første måned kom endnu en svimlende dyr ejerlejlighed på Frederiksberg til salg, som du stadig kan erhverve dig, hvis du ligger inde med 29,9 millioner kroner, skriver Boliga.dk.

Se lejligheden til 35 millioner kroner her

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen