Thomas Helmig udskyder stadionkoncert

Et loft på 2000 tilskuere tvinger 'Kongen af Aarhus' til at udskyde koncert til 2022.

Artiklens øverste billede
Thomas Helmig udskyder stadionkoncerten på Ceres Park et år. Arkivfoto: Per Lange

Thomas Helmig udskyder sommerens planlagte stadionkoncert på Ceres Park. Det skriver holdet bag den aarhusianske sanger på Facebook.

»Med de netop offentliggjorte spilleregler og krav ser vi ingen mulighed for, at vi kan mødes 30.000 mennesker til fest og fællessang d. 11. juni,« lyder meldingen.

Aftaleteksten, som Folketingets partier natten til tirsdag er blevet enige om, melder nemlig, at der indtil 1. august kun må være 2000 deltagere til kulturaktiviteter.

Det er anden gang, at Thomas Helmigs stadionkoncert bliver udskudt. Denne gang er den udskudt med præcist ét år, så den kommer til at falde lørdag 11. juni 2022.

»Da vi sidste år blev tvunget til at udsætte dén koncert, vi havde glædet os til, havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at krisen skulle fortsætte,« lyder den nedslående melding.

Holdet bag Thomas Helmig opfordrer folk til at holde fast i deres billetter, da de vil være gyldige til næste års koncert.

Selvom sommerens koncerter og festivaller aflyses på stribe, kan den aarhusianske stjerne se frem til den anden side af sommeren, hvor han efter planen skal afholde en koncert i Málaga i Spanien 11. september.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen