Lions Aarhus Kræmmermarked satser på sol i august

Artiklens øverste billede
Østjyderne kan se frem til at høste gode tilbud på Lions Aarhus Kræmmermarked 20.-22. august. Foto: Presse

Allerede tidligt blev de syv Lions-klubber bag Aarhus Kræmmermarked klar over, at deres traditionelle marked i Kr. himmelfartsferien måtte rykkes og valgte weekenden 20.-22. august. Måske en heldig beslutning, da vaccinekalenderne antyder, at næsten alle danskere til den tid er vaccinerede.

Derfor arbejder Lions meget kraftigt på at få et godt kræmmermarked op at stå med masser af boder og underholdning for børn og voksne. To-tre nye aktiviteter er også i støbeskeen. Markedet vil overholde alle gældende coronaregler.

Der er også stor opbakning blandt kræmmerne til den nye dato. Tre fjerdedel af staderne er booket. Kræmmerne har nu i halvandet år måttet blive hjemme med deres kram, og de har fået endnu flere varer at tilbyde. Mange mennesker har brugt hjemmedagene til at rydde op på lofter og i kældre, dødsboer er tømte, og mange familier er flyttet i ny bolig. Så gæsterne kan se frem til tilbud på flotte antikviteter og gedigne genbrugsting.

»Vi vil så gerne give vores kræmmergæster nogle kanontilbud, men allermest savner vi den helt specielle markedsstemning, der er på Aarhus Kræmmermarked: højt humør, glade mennesker, prutten om prisen, samværet med andre kræmmere og en kræmmerhåndmad,« fortæller en kræmmer.

August er normalt høsttid, og østjyderne kan nu se frem til at høste gode tilbud på Lions Aarhus Kræmmermarked 20.-22. august.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen