Fuglsøcentret: På vej til normalen

60 ansatte har fået fuld løn under Corona og Fuglsøcentret er blevet istandsat imens krisen stod på. Håbet er nu fuld skrald på koncerter og et overskud i 2022.

Artiklens øverste billede
Direktør af Fuglsøcentret på Mols, Peter Brinks glæder sig over, at man nu kan komme i gang med koncerterne. Foto: Morten Lau-Nielsen

Det har ikke været et nemt år for Fulgsøcentret på Mols efter corona-restriktioner lukkede ned for koncerter, men nu håber direktør Peter Brinks at fremtiden tegner lys.

Især efter den nyeste genåbning af Danmark.

»Vi har brugt krisen på at istandsætte flere værelser og gøre Fuglsøcentret endnu flottere. Desuden har vores ejer, Lauge Dehn valgt at lade alle 60 ansatte gå på fuld løn undervejs,« så nu er vi klar, siger Peter Brinks, der forventer et travlt og pænt 2021, men ikke med et større overskud.

Hjælpepakkerne fra folketinget har kun betydet, at 50 procent af lønudgifterne er blevet dækket, så tabet er indtil videre opgjort til over en million kroner i lønninger.

65 koncerter

Til gengæld håber man, at overskuddet kommer i 2022, hvor der er planlagt 65 koncerter. Flere af dem kommer til at være med udenlandske navne. Lidt overraskende har krisen ikke betydet det store for prisen for danske musikere, mens det i nogen grad har haft en indflydelse for de udenlandske bands.

»I februar 2020 så alt lyst ud. Alt tegnede til, at over ni års arbejde med at ændre Fuglsøcentrets image og gøre det til et attraktivt koncertsted med overnatning og lækker mad, var lykkedes. Dengang kiggede vi for første gang ind i et overskud. 2021 bliver med al sandsynlighed okay, men det bliver først i 2022, at vi for alvor kommer tilbage,« mener Peter Brinks.

De første koncerter er afviklet og der planlægges nu flere af de før aflyste koncerter de næste mange måneder.

Den største udfordring lige nu, er at der ’kun’ må komme 700 gæster ind til en koncert. Men der er plads til 950.

»Det er jo de sidste 200 gæster der betyder, at vi får lidt fløde. Desuden skal vi jo lukke umiddelbart efter koncerten, så efterfesten og salget fra baren der, er jo væk i øjeblikket.«

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.