Klaus Kjellerup i sorg over vens pludselige dødsfald: »Vi var ikke altid perlevenner«

67-årige Klaus Kjellerup mindes kollegaen fra Tøsedrengene, Michael Bruun, som døde pludseligt natten til mandag - 70 år gammel.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

Mandagens triste nyhed om musiker og producer Michael Bruuns dødsfald har fået tidligere kollega i bandet Tøsedrengene, Klaus Kjellerup til tasterne.

I et mindeord på facebook fortæller han om sit mangeårige venskab med den forrygende musikproducer og komponist, som stod bag nogle af 80érnes største danske bands som Tøsedrengene, Ray-dee-ohh, Dodo & The Dodos og Rocazino samt alle tiders største fodboldhit ’Re-Sepp-ten’ (Vi er røde, vi er hvide).

Et venskab der begyndte, mens Klaus Kjellerup stadig gik i skole.

»Vi var ikke altid perlevenner, da vi var unge. Konkurrence om æren og viltre egoer stod ofte stridt overfor hinanden, når unge musikere som vi sloges om, hvilke instrumenter, der skulle med på indspilningerne, hvordan guitaren skulle spilles og ikke mindst: hvilke sange, der skulle med på pladerne. Men på nær én gang, hvor jeg forlod orkesteret, formåede vi ikke desto mindre altid at finde en rimelig konsensus, og det vi fik udsendt bar altid Michaels eminente producersignatur,« skriver en sorgramt Klaus Kjellerup i sit opslag.

Michael Bruun afgik natten til mandag ved døden blot 70 år gammel. Dødsårsagen er endnu ikke kendt.

»Det er rigtig trist, men han fik i den grad sat sit aftryk, og det skulle jo ske. Vi andre følger snart efter. Hav det godt så længe, kære Michael.,« lyder sidste hilsen fra den gamle Tøsedrengene-kollega.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen