Keramiker udstiller i Rønde

Rønde Kunstforening holder fernisering 1. juni for årets første kunstudstilling.

Den 1.- 18. juni slår Rønde Bibliotek dørene op for Rønde Kunstforenings udstilling med værker af keramiker Ginette Wien.

Ginette Wien har været klar til at udstille hele foråret, men corona har medført, at udstillingen først nu kan blive til noget. Heldigvis kunne Ginette Wien også udstille i juni måned, lyder det i pressemeddelelsen fra kunstforeningen.

Fabeldyr

Ginette Wien er uddannet keramiker fra Kolding Kunsthåndværkerskole i 1985. I 1986-87 studerede hun på College of Applied Arts i Cairo. På en studietur til Kina i 1994 blev hun optaget af dyr og dyreforenklinger i kinesisk kunst og kunsthåndværk. Siden har hun udelukkende arbejdet med fabeldyr.

Ginette Wiens dyr er alle udstyret med underfundige titler, der er ment som en slags indgang eller et hint til beskueren til, hvad dyret ville sige, hvis det kunne snakke.

Rønde Kunstforening holder fernisering på Rønde Bibliotek tirsdag 1. juni kl. 16.45 for alle interesserede. Kunstneren vil være til stede, og der serveres et glas vin, selvfølgelig med alle restriktioner overholdt.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen