Barselsakademi om ligestilling og opdragelse

Artiklens øverste billede
Uddannelses- og kønssociolog, Cecilie Nørgaard fortæller om ligestilling og opdragelse til foredrag med Barselsakademiet i Kulturhuset Skanderborg 9. juni. Foto: Presse

Barselsakademiet i Kulturhuset Skanderborg tilbyder inspirerende foredrag og samvær til forældre på barsel. Oplæggene kan handle om babyer og børnefamilie, men også om temaer fra verden uden for barselsboblen.

Babyer kan være med under hele arrangementet, og bleskift, ammelyde og pludren er en del af lydkulissen. Desuden er Kulturhusets frivillige ”bedstemødre” klar til at trille med barnevognen og tage sig kærligt af de små.

Onsdag 9. juni handler Barselsakademiet om ligestilling og opdragelse, når uddannelses- og kønssociolog Cecilie Nørgaard spørger ”Opdrager vi til ligestilling?”.

Hvordan hænger det private møde med det lille barn sammen med aktuelle samfundsproblematikker som #metoo? Hvad betyder vores kønsopfattelse for måden, vi opdrager på? Hvilke opmærksomhedspunkter og konkrete redskaber kan fremme en socialisering til et moderne samfund med ligestilling og mangfoldighed, hvor alle skal kunne udnytte deres potentiale?

Cecilie Nørgaard er uddannelses- og kønssociolog og indehaver af firmaet Mangfold, hvor hun formidler viden om køn og kultur samt iværksætter initiativer til at fremme ligestilling. Hun er aktuel med bogen ”HAN, HUN, HEN – opdrag til ligestilling og mangfoldighed”.

Billetter til Barselsakademiet koster 100 kroner og kan købes på Kulturhusets hjemmeside. Arrangementet foregår i Sløngelsalen kl. 10-12.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.